Stacks Image 2
ELÄVÄ MUSIIKKI TEKEE TILAISUUDEN ! kappalesisennys

Elävään musiikkiin investoiminen on aina luotettava päätös. Pieni, arkinenkin tilaisuus muuttuu tapahtumaksi, kun paikalla on yhtye. Esiintyjiemme ammattimaisuus ei lopu sisällölliseen osaamiseen; myös järjestelyt toimivat, tekninen osaaminen on hallussa ja visuaalisuuteen on panostettu.

Mainetta niittäneiden pop- ja rock-artistien ohella Metropole Artilla on maamme kattavin jazzyhtyeiden tarjonta kaikkiin tarpeisiin, yksittäisistä solisteista aina big bandeihin saakka. Läheiset suhteet maamme jazzmusiikin kärkitekijöihin takaavat sen, että Sinä saat tilaajana aina varman ratkaisun - kansainvälisessäkin mittakaavassa - erittäin korkeatasoiseksi ohjelmansuorittajaksi.

Siirry yhtyeisiin...


Stacks Image 19
HÄÄT & YKSITYISJUHLAT

Häät, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat ovat eräitä tärkeimmistä esiintyjiemme estradeista. Yhtyeemme ovat vuodesta toiseen yhä halutumpia, eikä ihme, ovathan kyseessä bändit, jotka yksityiset ihmisetkin saavat juhliinsa luomaan saman vetovoimaisen tunnelman kuin suurilla areenoilla toimiessaan.

Häissä esiintyvät yhtyeet ovat pääosin pop-yhtyeitä, joiden ohjelmisto sisältää niin häävalssit, palan perinteistä lavatanssimusiikkia kuin 50-luvun rokkiakin, pääpainon ollessa kuitenkin tanssittavassa bilemusiikissa, joka on suurelta osin tunnettuja hittejä 70-luvulta tähän päivään.

Satsaa nyt laatuun ja tee varaus ajoissa. Kesälauantait ovat kysyttyjä jo kuukausia etukäteen.

Siirry yhtyeisiin...