Siivosimme täällä hieman! Pitkä lista artisteja, samanlainen kuin kaikilla ohjelmantarjoajilla, ei mielestämme palvele Sinua tarpeeksi. Nostimme kruununjalokivet vitriiniin, koska niitä Sinäkin lienet tullut etsimään! Mikäli haluat jotain muuta, ota yhteyttä - haluamasi esiintyjä on tavoitettavissamme.


Stacks Image 29
MR C & THE VOICE OF FINLAND 2012 -MENESTYJÄT

MR C
on maamme pisimpään toimineita ja yhä jatkuvasti keikkailevia klubibändejä. Bändin idea on ollut soittaa maailman parhaita kappaleita niin kuin ne olisivat omia. Konsepti on toiminut ja bändi on nyt elämänsä kunnossa!

MR C tekee jatkuvasti yhteistyötä parhaiden kotimaisten artistien kanssa. Yhteistyön hedelmät ovat Sinun kerättävissäsi! Esiintymisiä on tehty mm. Michael Monroen, Elastisen, Jonna Geagean, Ville Pusan, Sanin ja monien muiden kanssa.

Tänä vuonna olemme voineet tarjota useita The Voice of Finland -kilpailun menestyjiä yhteiskeikoille Mr C:n kanssa. Yhtyeen pääsolistina onkin tällä hetkellä ko. kilpailusta tutuksi tullut Kimmo Härmä.

Yhtyeen nettisivulle www.mrc.fi...


Stacks Image 127
LEVOTTOMAT JALAT Suomi-rockilla on oma soundi. Ja sen soundin Levottomat Jalat osaa! Takana opiskelijabileitä, vuosijuhlia ja perhejuhlia. Lukemattomia onnistumisia tavoittaa aito kotimaisen rockin tunnelma. Eppu Normaali, Hassisen Kone, Pelle Miljoona, Juice Leskinen..


Stacks Image 149
MYÖTÄTUULI on rehellistä suomalaista iskelmää, rautalankaa, foxia, humppaakin. Joku voi kuulla vaikutteita Irwinin tai Agentsien musiikista, toinen vertaa sitä Helismaan tai Baddingin kappaleisiin. Musiikki on kuitenkin alusta loppuun omaa tuotantoa. Tarttuvat melodiat ja kekseliäät, elämän arjesta ja juhlasta kertovat sanat sekä yhtyeen ulkoinen imago ovat kokonaisuus, joka tarttuu koko kansaan!