Stacks Image 83
POP / ROCK kappalesisennysRytmin ammattilaisia Suomi-rock- ja popyhtyeistä kansainvälisen tanssibeatin ja R&B:n osaajiin, juurevia soul- ja discobändejä unohtamatta. Tyyli ja trendit kuuluvat ja näkyvät. Suurin osa esiintyjistämme on jatkuvasti esillä olevia päivän nimiä tai pitkäaikaisia musiikin taustavaikuttajia.
Stacks Image 85
JAZZ kappalesisennysElegantteja tyylitaitureita, arvokkaan ja viihtyisän taustamusiikin huipputekijöitä siinä missä myös konserttien vetonauloja. Suomen eturivin jazzmuusikot niin taidokkaan swingin, bebopin, modernin jazzin kuin groovejazzinkin toteuttajina, omia polkujaan kulkevia äänitaitelijoita unohtamatta.
Stacks Image 87
KLASSINEN kappalesisennysArvokasta, nuorekasta, viihdyttävää. Näistä klassisen musiikin ammattilaisemme huomataan. Valikoimasta löytyvät niin yksittäiset solistit, pienyhtyeet kuin suuremmat orkesteritkin. Klassisen kamarimusiikin käyttö kaupallisissa tilaisuuksissa on erottuvaa!
Stacks Image 89
MUUT kappalesisennysFlamencoesitys, taika-show, vatsastapuhumisesitys lapsille, drag queen.. Mikä on sinun ideasi mieleenpainuvalle tilaisuudelle?